Ποιοί είμαστε

Ποιοί Είμαστε

SCONTO ITALIANO CENTRO

Tο Sconto Italiano Centro στη Λευκάδα είναι ένα κατάστημα που απευθύνεται σε κάθε γυναίκα, συνδυάζοντας μια ευρεία γκάμα απορρυπαντικώνχαρτικών και προϊόντων γενικού καθαρισμού με επώνυμα είδη προσωπικής υγιεινής και καλλυντικά. Φτιαγμένο στα πρότυπα αντίστοιχων ιταλικών καταστημάτων, σας προσφέρει μοναδικά προϊόντα που καλύπτουν κάθε ανάγκη, σε τιμές τόσο ανταγωνιστικές που αγγίζουν το επίπεδο της χονδρικής!

ΑΠΟΡΡΥΠΑΝΤΙΚΑ, ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΑ, ΕΙΔΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗΣ ΦΡΟΝΤΙΔΑΣ ΣΤΗΝ ΛΕΥΚΑΔΑ

Καθημερινά, οι ιδιοκτήτες του Sconto Italiano Centro Δημήτρης Πολίτης και Δέσποινα Κούρμπεη –ένα νεαρό ζευγάρι– σας υποδέχονται, σ’ έναν άνετο χώρο πολλών τετραγωνικών με υπέροχα ιταλικά προϊόντα από απορρυπαντικά και είδη καθαρισμού έως καλλυντικά και μοναδικές τσάντες αλλά και συμβουλές, δωρεάν μακιγιάζ και πολλά πολλά δώρα.

Προϊόντα υψηλής ποιότητας σε μοναδικές τιμές, για τη γυναίκα αλλά και τον άνδρα και το παιδί. Επισκεφθείτε μας και επωφεληθείτε από την άριστη εξυπηρέτηση και τις ασυναγώνιστες τιμές μας! Θα μας βρείτε στη Λευκάδα, στην οδό Καραβέλα, έναντι του Εμπορικού City και στα τηλ.: 26450 22377 και 6976 989 498.

TOP

ΚΑΛΑΘΙ ΑΓΟΡΩΝ 0